Biosteel Collagen 200 gr / 20 annosta

Jokainen purkki BioSteels Sport Collagen Blend -jauhetta on täynnä yhteensä 10000 mg hydrolysoitua meren ja nautojen... Lue

34,90 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!
  • Aina ilmainen vaihto ja palautus!
Tuotetunnus (SKU): 080-200US Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Jokainen purkki BioSteels Sport Collagen Blend -jauhetta on täynnä yhteensä 10000 mg hydrolysoitua meren ja nautojen kollageenia.
Yhdessä nämä tarjoavat tukea nivelille, iholle, luille, rustolle, sidekudokselle ja tukevat lihaksiasi.* Ikääntyessämme kollageenipitoisuutemme laskevat ja niitä on täydennettävä.
Lisää tämä maustamaton jauhe helposti BioSteelin mikseriin tai suosikkituotteeseesi, tee oma luomuksesi tinkimättä mausta.
Merellisen ja naudan kollageenin suhde 1: 1
Hydrolysoitu kollageeni
Ei säilöntäaineita
Gluteeniton
Hormoniton
Mauton

Päivittäinen saantisuositus

Aikuiset: Sekoita 1 mitata jauhetta (10 g) 2,5–5 desilitraan kylmää vettä tai haluamaasi juomaa. Voit muuttaa seoksen makua ja koostumusta mieleiseksesi muuttamalla veden määrää.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen noudattaminen on tärkeää. Keskustele lääkärisi kanssa ennen tuotteen käyttöä, jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys. Säilytys viileässä ja kuivassa paikassa poissa lasten ulottuvilta.
Ainesosat: Hydrolysoitu kollageeni (kalasta) ja hydrolysoitu kollageeni (karjasta).

OMINAISUUDET
VARIANTER
Flavor
Unflavored
Weight (g)
200
Size of serving (g)
10.0
Portions (st)
20