Biosteel Glutamine 225 gr / 45 annosta

Jokainen BioSteels-fermentoidun glutamiinijauheen kauha antaa 5000 mg puhdasta glutamiinia annosta kohti - eikä... Lue

26,90 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!
  • Aina ilmainen vaihto ja palautus!
Tuotetunnus (SKU): 002-GLU Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Jokainen BioSteels-fermentoidun glutamiinijauheen kauha antaa 5000 mg puhdasta glutamiinia annosta kohti – eikä mitään muuta.
Käytä kulutuksen jälkeen lihassolujen korjaamiseen ja immuunijärjestelmän ja ruoansulatuskanavan edistämiseen intensiivisen toiminnan jälkeen. Lisää tämä maustamaton jauhe helposti BioSteelin ravistelijaasi tai suosikkituotteeseesi, jotta voit tehdä oman luomuksesi tinkimättä mausta.
Käynyt aminohappo
Ei säilöntäaineita
Neutraali maku
45 annosta per astia

L- GLUTAMIINI SISÄLTÄVÄ RAVINTOLISÄ
Päivittäinen saantisuositus:
Aikuiset: Sekoita 1 mitallinen jauhetta (5 g) 2,5–5 desilitraan kylmää vettä tai haluamaasi juomaa. Voit muuttaa seoksen makua ja koostumusta mieleiseksesi muuttamalla veden määrää.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen noudattaminen on tärkeää. Keskustele lääkärisi kanssa ennen tuotteen käyttöä, jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys. Säilytys viileässä ja kuivassa paikassa poissa lasten ulottuvilta.
Ainesosat: Hapatettu L-glutamiini.
Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös seesamia, maapähkinää, pähkinää, soijaa, kananmunaa, kala- ja äyriäisöljyä sekä vehnätuotteita.

OMINAISUUDET
AMINOHAPPOJA PER ANNOS
L-glutamin (mg)
5000
VARIANTER
Flavor
Unflavored
Portions (st)
45
Size of serving (g)
5
Weight (g)
225