Biosteel Leucine 225 gr / 150 annosta

Jokainen kauha BioSteels Fermented Leusine -jauhetta antaa 1500 mg puhdasta leusiinia annosta kohti - eikä mitään... Lue

31,90 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!
  • Aina ilmainen vaihto ja palautus!
Tuotetunnus (SKU): 002-LEU Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Jokainen kauha BioSteels Fermented Leusine -jauhetta antaa 1500 mg puhdasta leusiinia annosta kohti – eikä mitään muuta.

Tämä voimakas aminohappo edistää joustavien lihasten rakentamista ja yleistä hyvää terveyttä.
Lisää tämä maustamaton jauhe helposti BioSteelin ravistelijaasi tai suosikkituotteeseesi, jotta voit tehdä oman luomuksesi tinkimättä mausta.
Käynyt aminohappo
Ei säilöntäaineita
>
Neutraali maku
150 annosta per astia

L- LEUSIINI SISÄLTÄVÄ RAVINTOLISÄ
Päivittäinen saantisuositus:
Aikuiset: Sekoita 1 mitallinen jauhetta (1,5 g) 2,5–5 desilitraan kylmää vettä tai haluamaasi juomaa. Voit muuttaa seoksen makua ja koostumusta mieleiseksesi muuttamalla veden määrää.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen noudattaminen on tärkeää. Keskustele lääkärisi kanssa ennen tuotteen käyttöä, jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys. Säilytys viileässä ja kuivassa paikassa poissa lasten ulottuvilta.
Ainesosat: Hapatettu L-leusiini.
Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös seesamia, maapähkinää, pähkinää, soijaa, kananmunaa, kala- ja äyriäisöljyä sekä vehnätuotteita.

OMINAISUUDET
AMINOHAPOT PER ANNOS
L-leucin (mg)
1500
VARIANTER
Flavor
Unflavored
Portions (st)
150
Weight (g)
225
Size of serving (g)
1.5