BioSteel Organic Plant Protein 825 gr

BioSteel Plant-Based Protein. Soveltuu henkilöille, jotka ovat herkkiä gluteenille, laktoosille ja maitoproteiinille.... Lue

67,90 

  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!
  • Aina ilmainen vaihto ja palautus!
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

BioSteel Plant-Based Protein. Soveltuu henkilöille, jotka ovat herkkiä gluteenille, laktoosille ja maitoproteiinille. Soveltuu myös vegaaneille.

Plant-Based Protein on tarkoitettu kasvisruokavaliota noudattaville urheilijoille takaamaan riittävän ja laadukkaan aminohappomäärän ja -koostumuksen. Tuote koostuu idätetystä tummasta riisiproteiinista, hamppu- sekä herneproteiineista. Idätetyn tumman riisiproteiinin aminohappokoostumus on hyvin lähellä heraproteiinin aminohappojakaumaa, tehden riisiproteiinista parhaimman kasviproteiinin erityisesti urheilijoiden tarpeisiin. Plant-Based Proteinissa ei ole lisättyjä hiilihydraatteja.

Tuotteessa käytetyt ainesosat tehostavat palautumista ja proteiinisynteesiä, edistävät kudosten mikrovaurioiden paranemista ja parantavat suorituskykyä.

Dopingtestattu, ei sisällä harmaan alueen ravintolisiä. Turvallinen käyttää kaikissa tilanteissa. Tuote testataan Wadan akkreditoimassa laboratoriossa. Tuotteita ovat käyttäneet useat sadat ammatti- ja Olympiaurheijat kuuden vuoden ajan ilman ongelmia testien läpäisyssä.

Tuotteen ominaisuudet:
Plant-Based proteiini-aminohappovalmiste koostuu riisiproteiinista, hamppu- sekä herneproteiineista sekä L-leusiini-aminohaposta.

Kasviproteiinit ovat helposti hajoavia tarjoten keholle nopeasti aminohappoja treenin aikana syntyneiden lihasvaurioiden korjaamiseen.

Leusiini toimii osana soluviestintää käskyn välittäjänä lihaskasvussa. Leusiini suojaa lihaskudosta hajotukselta korkeaintensiteettisen suorituksen aikana. Leusiini on yksi BCAA aminohapoista, joita lihaskudos pystyy käyttämään energiantuotannon ylläpitämiseen silloinkin kun sokeria on vähänlaisesti veressä kovan puristuksen aikana. Leusiini edistää palautumista treenin tai pelin jälkeen. Annoksessa 4 g leusiinia.
Merisuola. Suola on tärkeässä roolissa hiilihydraattien ja veden imeyttämisessä suolistosta kudoksiin sekä solujen nestetasapainon ylläpitämisessä. Solujen nopea nesteytyminen on palautumisen kannalta tärkeää.
Käyttö ja annostus:

Sekoita annos (1-2 annosmittaa) 2,5-5 dl:än vettä, tai muuta juomaa tarpeen mukaan. Täydennä Plant-Based Proteinilla ruokavaliota proteiinintarpeen mukaan. Ravistele shakerissa. Veden määrää säätämällä löydät itsellesi sopivan tuntuman juomaan.

Lisätiedot

Maku

Vanilja, Suklaa