NUTRI WORKS JOINT WORX

Nutri WorX Joint WorX sisältää 9 tehoainetta nivelten hyvinvointiin. Kovassa rasituksessa elimistö korjaa rustoa... Lue

31,99 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

  • Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksiin!
  • Aina ilmainen vaihto ja palautus!
Tuotetunnus (SKU): 1080 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nutri WorX Joint WorX sisältää 9 tehoainetta nivelten hyvinvointiin. Kovassa rasituksessa elimistö korjaa rustoa muodostamalla kollageenia ja glukosamiinia. Iän myötä elimistön kyky valmistaa niitä heikkenee. Nutri Works Joint WorX sisältää kollageenia, glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia, jotka ovat ruston rakennusaineita. Kondroitiinisulfaattia on myös nivelnesteessä, missä se vaikuttaa sen voiteluominaisuuksiin. Kurkuma on huonosti elimistön hyödynnettävissä, mutta mustapippurin piperiini edistää kurkuman vaikuttavien aineiden imeytymistä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Kupari edistää sidekudosten pysymistä normaalina. Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista ja molybdeeni edistää normaalia rikkiaminohappoaineenvaihduntaa. Tuotteessa ei ole turhia lisäaineita. Se sisältää ainoastaan omenahappoa ja luontaista sitruuna-aromia parantamaan makua.

Miksi Nutri Works Joint WorX:
9 tehoainetta nivelten hyvinvointiin.
Jauhemuotoiset tuotteet eivät sisällä turhia lisäaineita. Tuotteeseen on lisätty omenahappoa ja luontaista sitruuna-aromia sen maun parantamiseksi.
Käyttöohje: 1 mittalusikallinen (noin 5 g) päivässä. Sekoita jauhe veteen. Voit ottaa päiväannoksen kerralla tai jakaa sen kahteen annokseen.

Sisältö per annos (5 g):
Kollageeni 2700 mg
Glukosamiini 650 mg
Kondroitiinisulfaatti 800 mg
Kurkumajauhe 800 mg
Mustapippuriuute 10 mg
jossa piperiiniä 9,8 mg
C-vitamiini 80 mg
Kupari 1 mg
Mangaani 2 mg
Molybdeeni 50 µg

Ainesosat: kollageeni (naudasta), glukosamiinisulfaatti (äyriäisistä), kondroitiinisulfaatti (kanasta), kurkuma, happo (omenahappo), L-askorbiinihappo, luontainen sitruuna-aromi, mustapippuriuute, mangaaniglukonaatti, kupariglukonaatti, kaliummolybdaatti