Gymstick Powerslider Basic (kts. video)

Powerslider-treenilauta sopii kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille liikkujille lapsista huippu-urheilijoihin. Tämä... Lue

89,90 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

  • Aina ilmainen vaihto ja palautus!
Tuotetunnus (SKU): 62131 Osastot: , ,

Kuvaus

Powerslider-treenilauta sopii kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille liikkujille lapsista huippu-urheilijoihin. Tämä luistelulauta soveltuu ryhmäliikuntaan, luistelu- ja hiihtolajien urheilijoille sekä urheiluseuroille. Luisteluhiihdon tai luistelun oheisharjoittelu on nyt helppoa niin kotona tai matkalla. Treenilaudalla pystyt tekemään tehokasta aerobista harjoittelua sekä monipuolisia lihaskuntoliikkeitä koko keholle.

Voit harjoitella helposti kaikkia kehon päälihasryhmiä sinulle sopivalla tempolla ja vaikeustasolla. Luisteluliikkeiden oheen on helppo yhdistää erityyppisiä lihaskuntoliikkeitä, joten treenistä saa nopeasti miellyttävän kokonaisuuden.

Tehokkaimmin laudalla harjoittelet ala- ja keskivartalon lihaksia. Esimerkiksi vatsa- ja selkälihaksia, pakaralihaksia, reisilihaksia, lähentäjä- ja loitontajalihaksia sekä pohkeita. Samalla kun lihaskuntosi kehittyy, kehittyy myös tasapainosi, liikkuvuutesi sekä kehonhallintasi.

Treenilauta on 50 cm leveä ja 180 cm pitkä liukaspintainen harjoittelualusta, jonka päissä on tukevat stopparit. Laudan alla on pitävä pinta, joka mahdollistaa turvallisen harjoittelun. Tuotteeseen kuuluu myös kenkien päälle asetettavat Lycra-liukusukat, jotka takaavat hyvän luiston pitkään.

Treenilauta menee kätevästi rullalle kassiin, joten sitä on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana.

Hyödyt & ominaisuudet
Tehokasta luisteluharjoittelua missä tahansa
Erinomainen väline aerobiseen harjoitteluun
Jokaisen jääkiekkoilijan pakollinen treeniväline
Sisältää:
2 kpl jalkaterän päälle laitettavia liukujalkineita
Kantokassin laudalle
Ohjejulisteen sekä pääsyn online-harjoitusvideoon
Materiaali: PE-pinta ja luistamaton pohja