Minne toimitatte tuotteita?

Toistaiseksi myymme tuotteita vain Suomeen.

Keneen olen yhteydessä jos minulla on jotain kysyttävää?

Voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@kiekkotarvike.com sähköpostiimme tai puhelinpalveluumme (09) 565 5980 (ma-pe 8.00-16.00). Annamme lisätietoa tuotteista ja otamme mielellämme myös vastaan uusia tuote-ehdotuksia.

Miten nopeasti toimitatte tuotteet?

Ennen klo. 13 saamamme tilaukset lähetetään saman päivän aikana, muutoin seuraavana arkipäivänä. Joidenkin tuotteiden kohdalla on pidempi toimitusaika (esim. seuratekstiilit). Näistä on maininta ko. tuotteen kohdalla erikseen.

Voiko tilausta muuttaa jälkikäteen?

Vahvistettua tilausta ei enää voi muuttaa.

Voiko tilauksen peruuttaa?

Mikäli haluat peruutta tilauksesi tulee sinun ottaa yhteyttä sähköpostiimme asiakaspalvelu@kiekkotarvike.com tai puhelinpalveluumme (09) 565 5980 (ma-pe 8.00-16.00). Vaihtoehtoisesti voit vastata suoraan saamaasi tilausvahvistukseen. Mikäli tilausvahvistuksessa on jokin virhe tai puute voit perua tilauksen ja tehdä uuden. Hyvitämme peruttujen tilausten rahat pikimmiten.

Lähetyksestäni puuttuu tuote. Mitä teen?

Pyrimme maksimaaliseen tarkkuuteen, mutta joskus voi sattua pakkausvirhe. Mikäli tilauksesta puuttuu jokin tuote niin ilmoita pikimmiten asiakaspalveluumme. Muista ilmoittaa tuotenimi ja tilauksen numero. Tutkittuamme asian lähetämme sinulle puuttuvan tuotteen ilman viivettä. Jos sattuisi että tuotetta ei jostain syystä löydy, hyvitämme tuotteen hinnan sinulle.

Toimitustavat

Käytämme tilausten toimitukseen Matkahuoltoa. Tilaukset voidaan toimittaa joko suoraan kotiovelle tai sitten valitsemaasi Lähellä-palvelun toimipisteeseen. Kts. kohta ”Toimitusehdot”.

Miten voin palauttaa tuotteen?

Kts. tarkemmin kohta ”Toimitusehdot”.

Onko tuotteilla takuu?

Kaikille tuotteille on voimassa normaali takuu. Mahdollisen valmistusvirheen vuoksi rikkoontuneet tuotteet voi vaihtaa maksutta.