Yleistä

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tehdä itsenäisesti ostiieniä, taloudellisesti vähäisiä ostoksia vanhempiensa suostumuksella.

Hinnat

Hinnat löytyvät jokaisen tuotteen kohdalta. Tuotteet sisältävät arvonlisäveron joka näkyy erikseen ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu pääsäntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.kiekkotarvike.com
Joukkueilla on myös mahdollisuus noutaa tuotteet noutotukustamme:

Höyläämötie 18 A (3. krs)
00380 HELSINKI (Pitäjänmäki)

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää että ilmoitat sähköpostiosoitteesi tilauksen yhteydessä. Ilmoita myös puhelinnumerosi jolloin posti voi ilmoittaa tuotteesi saapumisesta. Tämä palvelu on maksuton.

Kiekkotarvike.com ei vastaa myymiensä tuotteiden asiakkaalle mahdollisesti aiheuttamista henkilö- tai omaisuusvahingoista. Epäselvissä tapauksissa kannattaa olla meihin yhteydessä.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksaminen avoimella luotolla

Mikäli haluat seurallesi/joukkueellesi avoimen tilin niin ole yhteydessä meihin asiakaspalvelu@kiekkotarvike.com tai puhelimitse (09) 565 5980 ennen tilausta. Uusissa luottopäätöksissä toimimme yhteistyössä Suomen Asiakastieto Oy:n kanssa (luottorekisteri).

Toimitustavat

Toimitustapa Toimituskulu
Matkahuollon Lähellä-paketti 9 €
Matkahuollon kotiinkuljetus 14 €

Toimituksen mukana seuraa lähete. Tarkistathan että toimitus on lähetteen mukainen ja vahingoittumaton.

Kun tilaat toimituksen Matkahuollon Lähellä-pakettina, Matkahuolto kuljettaa pakettisi nopeasti ja luotettavasti noudettavaksi valitsemaasi Matkahuollon toimipaikkaan tai Suomen Lähikauppa Oy:n kauppaan eli Siwaan, Valintataloon ja Euromarketiin. Noutopisteistä erityisesti kauppojen pitkien aukioloaikojen ansiosta voit hakea pakettisi läheltä sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. Sen vuoksi on tärkeää, että merkitset tilaukseesi gsm-numerosi.

Sinua lähimmät noutopisteet voit tarkistaa Matkahuollon toimipaikkahausta.

Vaihto ja palautus

Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palauttaminen edellyttää että tuote on jälleenmyyntikelpoinen ja virheetön. Käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta edellyttäen että se voidaan suorittaa tavanomaisella tavalla postitse. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumero, nimi, osoite ja puhelinnumero
  • pankkitilinumero
  • kopio tilausvahvistuksesta

Toivomme että teet palauttamisilmoituksen asiakaspalvelu@kiekkotarvike.com osoitteeseen ennen palauttamista. Voit palauttaa tuotteen/tuotteet ilman kuluja käyttämällä postin asakaspalautuslomaketta. Palautus lähetetään osoitteeseen:

Kiekkotarvike
Höyläämötie 18
00380 HELSINKI

Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta edellä olevien ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu sen jälkeen kun olet tehnyt reklamaation. Saatuamme palautetun tavaran maksamme takaisin kauppahinnan viipymättä.

Kuljetusvaurioiden yhteydessä, tee postikonttorissa heti vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen meihin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@kiekkotarvike.com.

Asiakastiedot

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Henkilörekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10§ mukainen henkilörekisteriseloste:

Rekisterinpitäjä:
Kiekkotarvike
Höyläämötie 18
00380 HELSINKI

Rekisterin nimi:
Kiekkotarvike asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:
Asiakassuhteen hoitaminen

Rekisterin sisältö:
Asiakkaan nimi, yhteyshenkilö, yhteystiedot, ostot

Tietojen luovutus:
Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille