Tigerbalsam laastari

Tigerbalsam laastari soveltuu mainiosti harjoittelusta aiheutuvan kivun lievittämiseen. Käytetään lähinnä... Lue

13,90 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

  • Aina ilmainen vaihto ja palautus!
Tuotetunnus (SKU): 3152-P Osasto:

Kuvaus

Tigerbalsam laastari soveltuu mainiosti harjoittelusta aiheutuvan kivun lievittämiseen. Käytetään lähinnä isommille lihaksille selän, niskan, reisien ja pohkeiden alueille. Kun Tigerbalsam laastari on asetettu haluttuun paikkaan, imeytyvät ainesosat ihon alle ja piristävät verenkiertoa. Laastarista saa nopeasti lämmittävän sekä lievittävän tunteen useaksi tunniksi ja lihas rentoutuu. Mikäli kyseessä on pienempi alue voit hyvin leikata laastarin pienemmäksi. Jäljelle jäänyt pala kannattaa pitää suljetussa muovipussissa jolloin laastari ei pääse kuivumaan liikaa. Laastarissa on kevyt tiikeribalsamin tuoksu ja pehmeä ulkopinta joka suojaa aineen joutumista vaatteisiin. Tigerbalsam laastari on hengittävä eikä jätä ihoon jälkiä. Vaikutusaika on noin 4-6 tuntia.

Pakkaus sisältää 3 kpl laastaria kooltaan 10 x 14 cm. Tuote sisältää kamferia, minttuöljyä, eukalyptusöljyä sekä mentoolia. Soveltuu aikuisille sekä yli 12 vuotiaille lapsille.

Huom! Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Varo silmiä, limakalvoja, haavoja sekä tulehtuneita alueita. Lopeta käyttö mikäli hoidettava alue alkaa ärtyä. Raskaana oleville, imettäville tai ihoallergioista kärsiville suosittelemme konsultointia lääkärillä ennen tuotteen käyttöä