Wissota SPEED SKATE terän puhdistaja

Uusi patentoitu Wissota SPEED SKATE terän puhdistaja auttaa maksimoimaan luistimen nopeuden vähentämällä kitkaa... Lue

139,00 

Vain 1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

  • Aina ilmainen vaihto ja palautus!
Tuotetunnus (SKU): SK Osastot: ,

Kuvaus

Uusi patentoitu Wissota SPEED SKATE terän puhdistaja auttaa maksimoimaan luistimen nopeuden vähentämällä kitkaa terän ja jään välillä. Tieteellisissä kokeissa on havaittu SPEED SKATE:n parantavan liukua jopa 100% (riippuen terän alkuperäisestä kunnosta).

Miten SPEED SKATE toimii?
SPEED SKATE sisältää patentoidun materiaalin joka killottaa ja puhdistaa terän pohjan. Se ei tylsytä reunoja koska materiaali on riittävän pehmeä että se mukautuu terän uraan. SPEED SKATE poistaa rosoisuuden ja ylimääräiset epäpuhtaudet urasta. Voit käyttää sitä milloin vaan mutta parhaimman tuloksen saat kun käytät heti teroituksen jälkeen. Toimii erinomaisesti sekä sädeteroituksella että perinteisellä urateroituksella.

Miten käytetään?
Vedä luistimen terää pitkin noin 25 kertaa (edestakaisin) käyttäen vettä voiteluaineena. Kasta SPEED SKATE vesikuppiin tai hanan alle. Huuhtele aina vedessä käytön jälkeen. Voidaan käyttää myös kuivana mutta muista käytön jälkeen aina puhdistaa vedellä. SPEED SKATE voi ajan myötä täyttyä lialla jos käytetään usein kuivana, joten muista aina puhdistaa!

Huomio!
Kyseessä ei ole luistimen teroitusväline.
Käytä aina suojahanskoja!

Mitat:
Pituus 11 cm
Halkaisija 2,5 cm